Albusele se bat spuma, se adauga zaharul apoi galbenusele laptele uleiul si faina , praful de copt si condimentele.
O tava de aragaz se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina.
Se toarna compozitia si apoi se aseaza visinile aproape una de alta fara a se suprapune. Se pot folosi si caise , prune sau chiar capsuni.
Se da la cuptor la foc mediu spre slab si se lasa pana se coloreaza. Pentru a verifica daca e coapta se incearca cu o scobitoare care se baga in aluat. Daca iese uscata e gata.
Cand se scoate din cuptor se pudreaza cu zahar pudra. Se taie patrate.
Se servesc atat calde cat si reci.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii