Albusele se bat spuma, se adauga zaharul apoi galbenusele laptele uleiul si faina , praful de copt si condimentele.
O tava de aragaz se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina.
Se toarna compozitia si apoi se aseaza visinile aproape una de alta fara a se suprapune. Se pot folosi si caise , prune sau chiar capsuni.
Se da la cuptor la foc mediu spre slab si se lasa pana se coloreaza. Pentru a verifica daca e coapta se incearca cu o scobitoare care se baga in aluat. Daca iese uscata e gata.
Cand se scoate din cuptor se pudreaza cu zahar pudra. Se taie patrate.
Se servesc atat calde cat si reci.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza"Culori de toamnă în bucate." Pe una dintre fetițele mele o cheama Andreea și cu ocazia zilei onomastice...
Reteta de tort cu mere si blat pufosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii