- se freaca ouale cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga treptat uleiul, apoi cate o lingura de lapte, iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt
- se toarna compozitia in tava unsa cu margarina (sau ulei) si tapetata cu faina(eu am pus peste tot hartie de copt), apoi se aseaza visinele ( nu le-am scurs nici nu le-am dat prin faina), deci se aseaza visinele, o bagati la cuptor, la 175 de grade, sau daca nu e cuptor electric
- o bagati in cuptorul incins la focul cel mai mic cam 35-40 de min
-se scoate prajitura, se lasa sa se raceasca si se pudraza cu zahar macinat
Tradiții și obiceiuri identificate și promovate în cadrul campaniei de comunicare online ”Cultura și tainele...
Turta miresei sau Colacul mireseiNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mere
Comentarii