- se freaca ouale cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga treptat uleiul, apoi cate o lingura de lapte, iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt
- se toarna compozitia in tava unsa cu margarina (sau ulei) si tapetata cu faina(eu am pus peste tot hartie de copt), apoi se aseaza visinele ( nu le-am scurs nici nu le-am dat prin faina), deci se aseaza visinele, o bagati la cuptor, la 175 de grade, sau daca nu e cuptor electric
- o bagati in cuptorul incins la focul cel mai mic cam 35-40 de min
-se scoate prajitura, se lasa sa se raceasca si se pudraza cu zahar macinat
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu