Galbenusurile se freaca cu zaharul,se adauga restul ingredientelor. Albusurile se bat spuma si se adauga la sfarsit.
Marga, zaharul ,coaja de lamaie se freaca bine apoi se adauga branza. Se intide pe blat.
Praful de budinca se amesteca cu zaharul si sucul acidulat. Se fierb pe foc mic pana se ingroasa.
Se lasa putin sa se raceasca (nu mult ca se intareste)apoi se pune peste crema.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu