Prajitura cu racoritoare

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • BLAT:
  • 6 oua
  • 5 linguri de faina
  • 2 linguri de cacao
  • 6 linguri de zahar
  • 100 ml ulei,
  • 1/2 praf de copt
  • CREMA:
  • 300 g de marga
  • 500 g de branza de vaci,
  • 300g de zahar pudra
  • coaja de lamaie
  • Glazura:
  • 2 budinci vanilie
  • 700 ml suc acidulat
  • 2 linguri de zahar

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul,se adauga restul ingredientelor. Albusurile se bat spuma si se adauga la sfarsit.

Marga, zaharul ,coaja de lamaie se freaca bine apoi se adauga branza. Se intide pe blat.

Praful de budinca se amesteca cu zaharul si sucul acidulat. Se fierb pe foc mic pana se ingroasa.

Se lasa putin sa se raceasca (nu mult ca se intareste)apoi se pune peste crema.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa