Galbenusurile se freaca cu zaharul,se adauga restul ingredientelor. Albusurile se bat spuma si se adauga la sfarsit.
Marga, zaharul ,coaja de lamaie se freaca bine apoi se adauga branza. Se intide pe blat.
Praful de budinca se amesteca cu zaharul si sucul acidulat. Se fierb pe foc mic pana se ingroasa.
Se lasa putin sa se raceasca (nu mult ca se intareste)apoi se pune peste crema.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii