Prajitura Cu Rabarbar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 8 linguri de ulei
  • 8-10 linguri de faina
  • 1/2 rabarbar sau fructe acrisoare
  • coaja de lamaie
  • 1 praf de copt
  • zahar pudra

Mod de preparare

Se bate albusele, se adauga pe rand zaharul, uleiul, galbenusele, lamaia, faina amestecata cu praful de copt. se aseaza in tava tapetata cu faina. Se taie rabarbarul feliute de 1 cm. si se aseaza peste blat se introduce la cuptor aprox. 30 minute.

Cand se scoate din cuptor se cerne zahar pudra.
ceva dulce usor de preparat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa