Prunele spalate, se curata de samburi si se taie in sferturi sau in jumatati (depinde de marimea lor).
Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul, zaharul vanilat pana se obtine o crema de consistenta smantanii. Se adauga putin cate putin uleiul si iaurtul, apoi coaja de lamaie si, in ploaie, faina. Se amesteca usor si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra se aseaza prunele si se coace, in cuptorul bine incins, la 180 grade C, timp de 35-40 minute.
Dupa ce s-a racit putin se pudreaza cu zahar.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn chin...sa fac aceste fursecuri...un chin. De fiecare data mi-am dorit sa fac fursecuri spritate, insa orice reteta am...
Fursecuri cu ciocolata, spritateDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii