Prunele spalate, se curata de samburi si se taie in sferturi sau in jumatati (depinde de marimea lor).
Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul, zaharul vanilat pana se obtine o crema de consistenta smantanii. Se adauga putin cate putin uleiul si iaurtul, apoi coaja de lamaie si, in ploaie, faina. Se amesteca usor si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra se aseaza prunele si se coace, in cuptorul bine incins, la 180 grade C, timp de 35-40 minute.
Dupa ce s-a racit putin se pudreaza cu zahar.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii