Ouale se bat cu zaharul si zaharul vanilat pana se topeste tot zaharul si se obtine o crema groasa ca o smantana.
Se adauga cate putin ulei si iaurt, coaja rasa de lamaie si in ploaie, faina cernuta.
Se amesteca usor, de jos in sus, si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt
Deasupra se aseaza uniform prunele (trecute prin faina).
Se da la cuptorul incins, la foc potrivit, 30-40 min. sau pana este coapta si rumenita frumos.
Dupa ce s-a racit putin se pudreaza cu zahar praf.
Se lasa sa se raceasca, apoi se poate taia si servi.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaO prajitura fina si pufoasa pe care o recomand cu drag.
Negresa cu branza de vaciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii