Ouale se bat cu zaharul si zaharul vanilat pana se topeste tot zaharul si se obtine o crema groasa ca o smantana.
Se adauga cate putin ulei si iaurt, coaja rasa de lamaie si in ploaie, faina cernuta.
Se amesteca usor, de jos in sus, si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt
Deasupra se aseaza uniform prunele (trecute prin faina).
Se da la cuptorul incins, la foc potrivit, 30-40 min. sau pana este coapta si rumenita frumos.
Dupa ce s-a racit putin se pudreaza cu zahar praf.
Se lasa sa se raceasca, apoi se poate taia si servi.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNu foarte multa lume agreeaza rinichii in mancare datorita mirosului lor specific, insa daca sunt bine pregatiti mirosul va...
Tochitura dunareanaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii