Se bate frisca separat.Se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se bat cu un praf de sare iar galbenusurile se freaca cu zaharul bine.Dupa ce s-au batut albusurile spuma se adauga peste frisca si se bate bine si treptat ,treptat se adauga si galbenusurile.Se bate bine crema obtinuta inca 2 min.Dupa care se prepara siropul amestecand toate la un loc si incepem asezarea pe platou ca la prajitura tiramisu.Un strat de crema,un strat de piscoturi inmuiate in ness.Ultimul strat trebuie sa fie crema.Pudram cu cacao deasupra sau cu ciocolata rasa.Se da la frigider cateva ore.Va doresc pofta buna!
ca desert
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii