Se bate frisca separat.Se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se bat cu un praf de sare iar galbenusurile se freaca cu zaharul bine.Dupa ce s-au batut albusurile spuma se adauga peste frisca si se bate bine si treptat ,treptat se adauga si galbenusurile.Se bate bine crema obtinuta inca 2 min.Dupa care se prepara siropul amestecand toate la un loc si incepem asezarea pe platou ca la prajitura tiramisu.Un strat de crema,un strat de piscoturi inmuiate in ness.Ultimul strat trebuie sa fie crema.Pudram cu cacao deasupra sau cu ciocolata rasa.Se da la frigider cateva ore.Va doresc pofta buna!
ca desert
Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraRisotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosDaaa, știu că vor apărea și cârcoteli ;) dar uneori, ma adaptez stilului de viață modern. E o...
Tort rapid cu fructeO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii