Se bate frisca separat.Se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se bat cu un praf de sare iar galbenusurile se freaca cu zaharul bine.Dupa ce s-au batut albusurile spuma se adauga peste frisca si se bate bine si treptat ,treptat se adauga si galbenusurile.Se bate bine crema obtinuta inca 2 min.Dupa care se prepara siropul amestecand toate la un loc si incepem asezarea pe platou ca la prajitura tiramisu.Un strat de crema,un strat de piscoturi inmuiate in ness.Ultimul strat trebuie sa fie crema.Pudram cu cacao deasupra sau cu ciocolata rasa.Se da la frigider cateva ore.Va doresc pofta buna!
ca desert
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii