Se amesteca bine untul cu mascarpone si zahar, apoi se adauga pe rand cate un galbenus, faina, praful de copt, zaharul vanilinat si coaja de lamaie.
Se bat albusurile spuma si se incorporeaza la compozita facuta mai inainte, amestecand usor de jos in sus cu o lingura de lemn.
Se curata perele si se taie in cubulete, dupa care se amesteca si ele cu celelalte ingrediente.
Se tapeteaza o tava cu unt si faina, se toarna compozitia si se coace 45 min. La 180 grade
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii