Prajitura cu Pere si Mascarpone

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 pere
  • 250 gr mascarpone
  • 150 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 35 gr unt
  • 3 oua
  • 1 pliculet praf de copt
  • zahar vanilinat
  • coaja rasa de lamaie

Mod de preparare

Se amesteca bine untul cu mascarpone si zahar, apoi se adauga pe rand cate un galbenus, faina, praful de copt, zaharul vanilinat si coaja de lamaie.

Se bat albusurile spuma si se incorporeaza la compozita facuta mai inainte, amestecand usor de jos in sus cu o lingura de lemn.
Se curata perele si se taie in cubulete, dupa care se amesteca si ele cu celelalte ingrediente.

Se tapeteaza o tava cu unt si faina, se toarna compozitia si se coace 45 min. La 180 grade

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa