Albusurile se bat suma. Galbenusurile se freaca cu zaharul si vanilia, se adauga treptat apa, uleiul, cacaoa, ciocolata, faina si praful de copt. Se amesteca cu albusurile batute spuma si se toarna intr-o tava tapetata cu hirtie. Se tine aprox 25 de minute in cuptorul incins la 160 de grade. Se lasa la racit.
Smintina se bate frisca cu intaritorul. Jumatate din frisca se intinde peste blatul racit. Cealalta jumatate de frisca se amesteca cu nutella, dupa gust, nu prea multa ca sa nu iasa prea dulce. Si se intinde si ea deasupra celei albe. Deci vom avea un blat de ciocolata, o crema alba din frisca si pe deasupra alta crema din frisca cu nutella.
Se lasa la rece.
Se poate decora cu cacao, dupa dorinta.
Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii