Blat: Se bat albusaurile spuma cu un praf de sare, dupa ce s-au batut bine se adauga zaharul tos se bate din nou pana nu cad din bol, se aduga nuca macinata, faina cu praful de copt, se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se baga la cuptor la 180 grade, se tine pana trece testul scobitorii.
Cand se scoate blatul de la cuptor cat este cald se intinde finetti peste tot blatul si se presara nuca macinata, se lasa sa se raceasca si sa se intareasca finetti, dupa care se pune frisca batuta bine, daca doriti puteti amesteca putina frisca cu cacao pentru a decora. Se da la rece pana a doua zi sau doua, trei ore. Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii