Blat: Se bat albusaurile spuma cu un praf de sare, dupa ce s-au batut bine se adauga zaharul tos se bate din nou pana nu cad din bol, se aduga nuca macinata, faina cu praful de copt, se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se baga la cuptor la 180 grade, se tine pana trece testul scobitorii.
Cand se scoate blatul de la cuptor cat este cald se intinde finetti peste tot blatul si se presara nuca macinata, se lasa sa se raceasca si sa se intareasca finetti, dupa care se pune frisca batuta bine, daca doriti puteti amesteca putina frisca cu cacao pentru a decora. Se da la rece pana a doua zi sau doua, trei ore. Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii