Intr-un castron se amesteca faina cu cacaua. Treptat, se toarna apa minerala si uleiul amestecand usor. Se adauga apoi, dulceata de visine si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Se presara nuci macinate si un praf de scortisoara. Dupa ce toate ingredientele s-au incorporat, se toarna compozitia astfel obtinuta intr-o forma de tarta unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Se da la cuptorul incins timp de 40-45 minute. Inainte de final se presara nucile tocate.
Se serveste pudrata cu zahar farin.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii