Intr-un castron se amesteca faina cu cacaua. Treptat, se toarna apa minerala si uleiul amestecand usor. Se adauga apoi, dulceata de visine si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Se presara nuci macinate si un praf de scortisoara. Dupa ce toate ingredientele s-au incorporat, se toarna compozitia astfel obtinuta intr-o forma de tarta unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Se da la cuptorul incins timp de 40-45 minute. Inainte de final se presara nucile tocate.
Se serveste pudrata cu zahar farin.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii