Prajitura cu Morcov si Gem de Prune

Complexitate
redusa
Prajitura cu Morcov si Gem de Prune

Ingrediente

  • 10 linguri morcov ras marunt
  • 10 linguri ulei
  • 10 linguri zahar
  • 1,5 plicuri praf de copt
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Se amesteca morcovul cu zaharul si uleiul. Apoi se adauga faina (amestecata cu praful de copt), cat cuprinde ca sa iasa un aluat din care sa se intinda trei foi.

Se intinde o foaie, se unge cu gem, se pune a doua foaie iar gem si ultima foaie (se inteapa foile cu o furculita), se coace la foc moderat, cand e gata se pune deasupra ciocolata topita in care se adauga putin ulei (sau orice glazura).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici