- Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana cand compozitia devine cremoasa si se deschide la culoare.
- Se adauga untul si se amesteca in continuare intreaga compozitie pana la obtinerea unui amestec omogen.
- Se adauga migdalele maruntite apoi ciocolata taiata bucatele, amestecand continuu.
- Albusurile se mixeaza pana la obtinerea spumei iar la final se incorporeaza usor in amestecul pregatit mai sus.
- Cuptorul se incalzeste la 180 grade c.
- Se tapeteaza o tava dreptunghiulara (aproximativ 35 x 25 cm) cu hartie pentru copt. Se pune in tava compozitia pregatita si se niveleaza cu ajutorul unei spatule.
- Prajitura se coace aproximativ 35 – 4o de minute la 180 grade c.
- Prajitura coapta se laza sa se raceasca in tava.
- Se decoreaza prajitura dupa preferinta cu zahar pudra / cacao.
Timpul de preparare este de numai 10 minute (in cele 50 de minute mentionate mai sus este inclus si timpul pe care prajitura il petrece in cuptor: -)
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii