Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu praful de sare si zaharul adaugat lingura cu lingura,pana cand acesta nu se mai simte.Adaugam galbenusurile, uleiul,coaja de lamaie si faina cernuta si amestecam cu o lingura de jos in sus,ca albusurile sa nu se lase.Intre timp curatam merele si le taiem cubulete mici.Le adaugam in aluat impreuna cu stafidele si omogenizam cu o lingura.Tapetam o tava cu ulei si faina si rasturnam aluatul.Coacem prajitura pana cand aceasta devine aramie.Lasam sa se raceasca complet,apoi pudram cu zahar pudra.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii