Am framintat pina a devenit destul de omogen.
Au urmat biscuitii sfarimati ceva mai grosolan ...
Merele curatate de coaja, de cotor si taiate cubulete cit unghia. Prunele fara simbure taiate si ele cam de aceeasi marime cu merele. Amestecate intre ele le-am asezat peste biscuiti. Era un strat gros inalt cit marginea de la aluat. Am pus vreo 5-6 virfuri de lingurita de unt (50 gr in total) ici si colo si am dat la cuptor aluatul, biscuitii si fructele, in cuptorul deja cald, la foc maricel cca 20 min. - adica pina am vazut fructele inmuiate.
Am pregatit crema de brinza, am amestecat cu furculita ...
Am scos tava din cuptor si am adaugat crema de brinza.
Inapoi la cuptor peste 30 min.. adica mai exact pina am vazut ca se coloreaza.
Am pudrat cu zahar pudra amestecat cu vanilie .... cind s-a racit putin.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii