Am framintat pina a devenit destul de omogen.
Au urmat biscuitii sfarimati ceva mai grosolan ...
Merele curatate de coaja, de cotor si taiate cubulete cit unghia. Prunele fara simbure taiate si ele cam de aceeasi marime cu merele. Amestecate intre ele le-am asezat peste biscuiti. Era un strat gros inalt cit marginea de la aluat. Am pus vreo 5-6 virfuri de lingurita de unt (50 gr in total) ici si colo si am dat la cuptor aluatul, biscuitii si fructele, in cuptorul deja cald, la foc maricel cca 20 min. - adica pina am vazut fructele inmuiate.
Am pregatit crema de brinza, am amestecat cu furculita ...
Am scos tava din cuptor si am adaugat crema de brinza.
Inapoi la cuptor peste 30 min.. adica mai exact pina am vazut ca se coloreaza.
Am pudrat cu zahar pudra amestecat cu vanilie .... cind s-a racit putin.
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii