Am framintat pina a devenit destul de omogen.
Au urmat biscuitii sfarimati ceva mai grosolan ...
Merele curatate de coaja, de cotor si taiate cubulete cit unghia. Prunele fara simbure taiate si ele cam de aceeasi marime cu merele. Amestecate intre ele le-am asezat peste biscuiti. Era un strat gros inalt cit marginea de la aluat. Am pus vreo 5-6 virfuri de lingurita de unt (50 gr in total) ici si colo si am dat la cuptor aluatul, biscuitii si fructele, in cuptorul deja cald, la foc maricel cca 20 min. - adica pina am vazut fructele inmuiate.
Am pregatit crema de brinza, am amestecat cu furculita ...
Am scos tava din cuptor si am adaugat crema de brinza.
Inapoi la cuptor peste 30 min.. adica mai exact pina am vazut ca se coloreaza.
Am pudrat cu zahar pudra amestecat cu vanilie .... cind s-a racit putin.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii