Dupa ce merele au fost curatate de coaja, cotor si seminte, spalate si rase, iar nucile sparte, curatate si taiate grosier, se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Intr-un castron mare se pun toate ingredientele in ordinea in care au fost prezentate si se amesteca cu mana pana cand se omogenizeaza totul.
Se unge o tava cu ulei si se toarna compozitia obtinuta in ea, apoi se introduce la cuptor pana cand prajitura se rumeneste frumos si trece de testul scobitorii. Se scoate tava din cuptor si se lasa prajitura sa se raceasca, apoi se portioneaza.
Pentru sirop, se amesteca toate ingredientele prezentate si se pun la foc pana cand dau in clocote. Siropul fierbinte se toarna peste prajitura si se lasa sa patrunda in ea si sa se raceasca, apoi se poate servi.
Optional, prajitura se poate orna cu bucatele de nuca.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii