Prajitura cu mere si cafea (de post )

Complexitate
redusa
Prajitura cu mere si cafea (de post )

Ingrediente

  • 250 ml cafea preparata mai slabuta
  • 6 linguri de zahar
  • 8 linguri de faina
  • 3-4 linguri margarina topita
  • 1/2 cana stafide
  • 1 cana mere(decojite) taiate cubulete
  • 1 plic praf de copt,esenta rom,vanilie
  • zahar farin
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Se amesteca intr-un vas:faina ,zaharul,cafeaua si praful de copt,pana se omogenizeaza. Apoi se adauga si margarina topita,trebuie sa arate ca o compozitie de chec.

Se unge o tava cu ulei se tapeteaza cu faina si se toarna aluatul se aseaza merele si stafidele , distribuindu-se uniform pe toata suprafata.Se da la cuptor penrtu 20-25 min.

Se lasa sa se raceasca bine in tava apoi se pudreaza cu zahar farin amestecat cu zahar vanilat.

Este o prajitura simpla si care se face rapid!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)