Se tapeteaza cu hartie de copt o tava de 24 cm. si se incalzeste cuptorul la 180 grade.
Se curata merele de coaja si se taie cubulete dupa care se stropesc cu sucul de lamaie si se dau deoparte.
Intr-un castron se amesteca cu mixerul apa si uleiul pana fac o spuma dupa care se adauga zaharul faina si praful de copt cernute vanilia coaja de lamaie amestecand bine cu mixerul sa nu faca cocoloase.
Dupa care se pun merele si se incorporeaza bine in aluat.
Se pune in tava si se coace pentru 35 min se face testul cu scobitoare a. Se lasa un pic la racit in tava dupa care se pune pe un platou.
Cand e rece se pudreaza cu zahar pudra.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii