Se tapeteaza cu hartie de copt o tava de 24 cm. si se incalzeste cuptorul la 180 grade.
Se curata merele de coaja si se taie cubulete dupa care se stropesc cu sucul de lamaie si se dau deoparte.
Intr-un castron se amesteca cu mixerul apa si uleiul pana fac o spuma dupa care se adauga zaharul faina si praful de copt cernute vanilia coaja de lamaie amestecand bine cu mixerul sa nu faca cocoloase.
Dupa care se pun merele si se incorporeaza bine in aluat.
Se pune in tava si se coace pentru 35 min se face testul cu scobitoare a. Se lasa un pic la racit in tava dupa care se pune pe un platou.
Cand e rece se pudreaza cu zahar pudra.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustRisotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaEste pentru prima dată când mănânc acest fruct – pitaya. Mai înainte citisem destul de multe despre el. Ştiam că nu...
Prăjitură cu fructul dragonuluiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii