Merele bine spalate se rad pe razatoare, se storc (dar nu foarte tare) si se calesc cu putin unt, amestecand mereu. Cand au scazut bine se pune zaharul si se mai lasa pe foc pana se topeste. Se trage deoparte se adauga scortisoara (si/sau vanilia) se omogenizeaza si se pastreaza la cald.
Pentru aluat se amesteca toate ingredientele si se adauga atata faina, pana rezulta un aluat pe care il poti intinde.
Se fac 2 foi care se coc pe fundul tavii, unse cu putin unt.
Pe una dintre foi se presara zahar pudra, imediat ce a fost scoasa din cuptor.
Merele caldute se pun intre foi (cea cu zahar este deasupra), se acopera cu un servet si se lasa sa stea 1 ora, dupa care se pot servi.
Merele trebuie sa fie puse neaparat caldute intre foi si prajitura trebuie acoperita cu servet si lasata 1 ora inainte de a se taia, deoarece foile in acest timp se inmoaie si cresc.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii