Cureti merele si le razi. Nu le storci, nu le calesti! Din cana cu zahar iei 4 linguri si le pui in mere. Pui scortisoara dupa gust.
Amesteci faina, grisul, zaharul si praful de copt. Ungi o tava din belsug cu margarina si tapetezi cu faina. Imparti amestecul de faina in doua. Procedezi la fel si cu merele. Pui un strat de "aluat" in tava, peste el pui o parte din mere, pui restul amestecului de faina si deasupra mere. Coci cca 30 minute.
Ai grija sa fie merele foarte zemoase, sucul ajutand la cresterea prajiturii. Buna si in zi de post, pe cat de usor de preparat, pe atat de buna! i
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii