Cureti merele si le razi. Nu le storci, nu le calesti! Din cana cu zahar iei 4 linguri si le pui in mere. Pui scortisoara dupa gust.
Amesteci faina, grisul, zaharul si praful de copt. Ungi o tava din belsug cu margarina si tapetezi cu faina. Imparti amestecul de faina in doua. Procedezi la fel si cu merele. Pui un strat de "aluat" in tava, peste el pui o parte din mere, pui restul amestecului de faina si deasupra mere. Coci cca 30 minute.
Ai grija sa fie merele foarte zemoase, sucul ajutand la cresterea prajiturii. Buna si in zi de post, pe cat de usor de preparat, pe atat de buna! i
Nu-s fana supe creme, dar uneori ma lovesc niste pofte si ma apuc sa-mi fac poftele. Mi se spune ca-s foarte mofturoasa,...
Supa crema de legume cu cascaval afumatCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii