Se curata si se dau prin razatoare merele. Se pun peste ele 2-3 linguri zahar si pentru cui ii place si putina scortisoara.
Se prepara budinca. Dupa ce e gata si s-a racit cateva minute, se pune untul/ margarina peste si se amesteca pana se topeste.
Intr-o tava mica se aseaza un rand de biscuiti, peste se pun merele, apoi budinca, inca un rand de biscuiti si la urma frisca batuta.
Peste se poate pune niste ciocolata rasa.
Se lasa la rece cca. 2 ore
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoUn tort bine insiropat, racoros si delicios!
Desert tort cu crema de iaurt si fructe de padureCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii