Se curata si se dau prin razatoare merele. Se pun peste ele 2-3 linguri zahar si pentru cui ii place si putina scortisoara.
Se prepara budinca. Dupa ce e gata si s-a racit cateva minute, se pune untul/ margarina peste si se amesteca pana se topeste.
Intr-o tava mica se aseaza un rand de biscuiti, peste se pun merele, apoi budinca, inca un rand de biscuiti si la urma frisca batuta.
Peste se poate pune niste ciocolata rasa.
Se lasa la rece cca. 2 ore
Nu mai introduc nimic, ca prea am forjat la cioroiul asta si nu vreau sa-si ia nasul la purtare....e bine ca el si-a facut...
Jambon impanat, gatit la slow cooker Crock-PotReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii