Pregatim intai compozitia de cacao.
Untul, care este la temperatura camerei, se bate spuma si se da deoparte.
Ouale se mixeaza bine cu zaharul, apoi adaugam cacaua si o incorporam foarte bine.
Untul se adauga treptat,se amesteca foarte bine dupa fiecare lingura. Dupa aceea, alternand, punem laptele, smantana dulce si faina pe care am amestecat-o cu praful de copt.
Se omogenizeaza compozitia si se toarna in tava tapetata cu hartie de copt.
Crema de mascarpone si esenta de vanilie se mixeaza cu zaharul, apoi se adauga, unul cate unul, ouale si, la final, amidonul.
Cu o lingura asezam gramajoare de mascarpone peste blatul de cacao. Amestecam usor, cu o furculita, cele doua compozitii si dam la cuptor(preincalzit la 180 grade), pentru aproximativ 20-25 minute sau pana trece testul scobitorii.
Se lasa prajitura sa se raceasca si se portioneaza cum doreste fiecare.
Sa aveti pofta!
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaDe 3 ori delicioasa!
Prajitura cu ciocolata, branza dulce si fructe de padureDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii