Pregatim intai compozitia de cacao.
Untul, care este la temperatura camerei, se bate spuma si se da deoparte.
Ouale se mixeaza bine cu zaharul, apoi adaugam cacaua si o incorporam foarte bine.
Untul se adauga treptat,se amesteca foarte bine dupa fiecare lingura. Dupa aceea, alternand, punem laptele, smantana dulce si faina pe care am amestecat-o cu praful de copt.
Se omogenizeaza compozitia si se toarna in tava tapetata cu hartie de copt.
Crema de mascarpone si esenta de vanilie se mixeaza cu zaharul, apoi se adauga, unul cate unul, ouale si, la final, amidonul.
Cu o lingura asezam gramajoare de mascarpone peste blatul de cacao. Amestecam usor, cu o furculita, cele doua compozitii si dam la cuptor(preincalzit la 180 grade), pentru aproximativ 20-25 minute sau pana trece testul scobitorii.
Se lasa prajitura sa se raceasca si se portioneaza cum doreste fiecare.
Sa aveti pofta!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii