Se bat iaurturile bine cu ouale si cu zaharul si zaharul vaniliat, faina se cerne cu praful de copt si de adauga la compozitie, se amesteca bine si apoi se adauga marul si untul.
Se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptorul incalzit la 200 de gr timp de 30 de minute.
Deasupra se va forma o crusta frumoasa.
Se serveste vara cu inghetata langa, sau iarna cu o crema englezeasca.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIntr-o zi, ma uitam la emisiunea Neatza si am vazut aceasta reteta pregatita de Vladutz! M-a incantat foarte mult cum a...
Piept de pui cu gogosari in sosCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii