Prajitura cu Mar si Iaurt

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu Mar si Iaurt

Ingrediente

  • -2 oua
  • -2 iaurturi nature de 125 gr fiecare
  • -1 pachet de praf de copt
  • -1 pachet de zahar vaniliat
  • -30 gr de unt topit
  • - 2 cutii de iaurt de zahar (folositi ca masuratoare cutiile de la iaurturi)
  • -3 cutiie de iaurt de faina
  • -un mar razuit si taiat in felii subtiri

Mod de preparare

Se bat iaurturile bine cu ouale si cu zaharul si zaharul vaniliat, faina se cerne cu praful de copt si de adauga la compozitie, se amesteca bine si apoi se adauga marul si untul.

Se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptorul incalzit la 200 de gr timp de 30 de minute.
Deasupra se va forma o crusta frumoasa.

Se serveste vara cu inghetata langa, sau iarna cu o crema englezeasca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Beigli cu Nuca
1
Dulciuri

Beigli cu Nuca

Beigli cu Nuca
Prajitura Tosca
2
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Ciorba de loboda acrita cu bors
3
Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de loboda acrita cu bors

Ciorba de loboda acrita cu bors
Piept de pui cu sos gorgonzola
4
Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos gorgonzola

Piept de pui cu sos gorgonzola
Placinta cu Branza si Stafide
5
Dulciuri

Placinta cu Branza si Stafide

Placinta cu Branza si Stafide
Parteneri
Cozonac cu umplutura de nuci, migdale si halva
Bucataras.RO

Cozonac cu umplutura de nuci, migdale si halva

Imi plac migdalele la nebunie...mananc zilnic cativa samburi de migdale si nu cred ca ma satur vreodata de ei. Ideea...

Cozonac cu umplutura de nuci, migdale si halva
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!