Luam 2 cestii de faina 2 linguri mari de unsoare netopita se pune in faina si se framanta pana se amesteca bine punem 2 galbenusuri se freaca cu 6 linguri de zahar cu 2 linguri mari de smantana punem vanilia si 2 lingurite de amoniac stins in otet si se framanta toate la un loc pana obtinem un alt foarte moale.
Se lasa cat timp curatam merele pe urma le razaluim si punem putin ulei in cratita in care prajim merele. Dupa ce se racesc punem zaharul pe urma le stoarcem si punem putina scortisoara.
Se unge tava cu ulei si se imaprte aluatul in 3 parti egale si facem foile. Iar pe prima foaie punem merele iar a2 a o punem peste prima si punem si pe a 2a mere iar pe a 3a o punem peste toate si o punem in tigaie. Lasam la copt 25-30 min.
Dupa ce am copto putem adauga zahar praf pe deasupra. Pofta buna!!
Calda dar si rece.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii