Luam 2 cestii de faina 2 linguri mari de unsoare netopita se pune in faina si se framanta pana se amesteca bine punem 2 galbenusuri se freaca cu 6 linguri de zahar cu 2 linguri mari de smantana punem vanilia si 2 lingurite de amoniac stins in otet si se framanta toate la un loc pana obtinem un alt foarte moale.
Se lasa cat timp curatam merele pe urma le razaluim si punem putin ulei in cratita in care prajim merele. Dupa ce se racesc punem zaharul pe urma le stoarcem si punem putina scortisoara.
Se unge tava cu ulei si se imaprte aluatul in 3 parti egale si facem foile. Iar pe prima foaie punem merele iar a2 a o punem peste prima si punem si pe a 2a mere iar pe a 3a o punem peste toate si o punem in tigaie. Lasam la copt 25-30 min.
Dupa ce am copto putem adauga zahar praf pe deasupra. Pofta buna!!
Calda dar si rece.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii