Freci ouale cu zaharul, pana devin spumoase.
Adaugi laptele, uleiul, zeama si coaja de lamaie. Continui sa bati compozitia pana capata o consistenta fina.
Separat, intr-un bol, amesteci faina, scortisoara si praful de copt.
Combini cele doua compozitii obtinute si amesteci pana la omogenizarea lor completa.
Torni amestecul intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt si dai la cuptorul incalzit, 40-50 min, pana ce checul este copt si capata o culoare frumoasa.
Il lasi la racit 20 min in tava, apoi il scoti si-l pudrezi cu zahar praf sau il ornezi dupa preferinta.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii