Se freaca zaharul cu untul si zaharul vanilat pana se obtine o spuma. Se pun ouale unul cate unul si se bate in continuare. Se spala o lamaie si se da pe razatoare coaja si se stoarce. Se incorporeaza sucul de la ea impreuna cu coaja in compozitie. Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga treptat in coca.
se unge o tava cu unt si se toarna compoztia. Ser coace 30-35 minute.
Dupa ce se scoate tava din cuptor cat timp este calduta inca se unge cu zeama de la a doua lamaie amestecata cu zaharul pudra. La racire lamaia devine ca o glazura peste prajitura.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii