Varsati iaurtul intr-un vas dupa care, spalati paharul de iaurt; acesta va servi de masura pentru celelalte ingrediente.
In vasul cu iaurt, amestecati toate celelalte ingrediente: 2 pahare faina, zaharul, uleiul, ouale, praful de crescut si aromele. Amestecati totul cu telul pana obtineti o pasta untoasa.
Incalziti cuptorul la th. 6-7
Ungeti o tava cu unt si varsati compozitia, dupa care o dati la cuptorul incalzit, 30 min.
Sfaturi: acoperiti cu o foaie de aluminiu prajitura, daca se coloreaza prea repede.
Dupa 30 min, se scoate din cuptor!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPentru că a mai trecut un an din viaţa mea,trebuia să-l bifez cu un tort,să pot să-i răsplătesc pe cei care mi-au...
Tort cu crema de caise, fructe de padure si lamaieAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii