Varsati iaurtul intr-un vas dupa care, spalati paharul de iaurt; acesta va servi de masura pentru celelalte ingrediente.
In vasul cu iaurt, amestecati toate celelalte ingrediente: 2 pahare faina, zaharul, uleiul, ouale, praful de crescut si aromele. Amestecati totul cu telul pana obtineti o pasta untoasa.
Incalziti cuptorul la th. 6-7
Ungeti o tava cu unt si varsati compozitia, dupa care o dati la cuptorul incalzit, 30 min.
Sfaturi: acoperiti cu o foaie de aluminiu prajitura, daca se coloreaza prea repede.
Dupa 30 min, se scoate din cuptor!
Inițial am plecat de la rețeta Ritei, CulinaryRainbow, nătut în stil oriental ;)...
Mancare de post cu naut, legume, prune si fidea la slow cooker Crock-PotReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii