Varsati iaurtul intr-un vas dupa care, spalati paharul de iaurt; acesta va servi de masura pentru celelalte ingrediente.
In vasul cu iaurt, amestecati toate celelalte ingrediente: 2 pahare faina, zaharul, uleiul, ouale, praful de crescut si aromele. Amestecati totul cu telul pana obtineti o pasta untoasa.
Incalziti cuptorul la th. 6-7
Ungeti o tava cu unt si varsati compozitia, dupa care o dati la cuptorul incalzit, 30 min.
Sfaturi: acoperiti cu o foaie de aluminiu prajitura, daca se coloreaza prea repede.
Dupa 30 min, se scoate din cuptor!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii