Se bat albusurile spuma impreuna cu 7 linguri de zahar:galbenusurile se bat si ele cu restul de zahar si esenta de vanilie. Se amesteca cele 2 compozitii, se adauga faina si se omogenizeaza.
Aluatul obtinut se imparte in doua: in prima parte se adauga cacaua si se amesteca, iar cealalta parte se lasa asa.
Intr-o tava rotunda, tapetata cu hartie de copt, se pune aluatul de cacao, apoi cel fara cacao.
Se da prajitura la cuptor, la foc potrivit.
Cand este gata, se lasa sa se raceasca si se gaseaza cu ciocolata topita.
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii