Se mixeaza ouale cu zaharul , mierea de albine si untura.Se pune apoi bicarbonatul stins cu otet, se adauga cate putina faina si se amesteca, apoi cate putin lapte si se amesteca si se continua asa pana iese cmpozitia ca o smantana groasa.
Se unge o tava cu ulei se tapeteaza cu faina si se pune la cuptor pentru 20 minute.
Intre timp se face glazura in urmatorul fel.
se pune apa cu ciocolata pe foc la topit , se adauga zaharul si se lasa sa fiarba 5 minute.
Se da de pe foc si se adauga untul.
Dupa ce s-a copt blatul se scoate din cuptor se lasa putin sa se racoreasca , apoi se taie in patratele si se toarna glazura de ciocolata calduta peste blat., se uniformizeaza si se presara nuca de cocos deasupra.
Se lasa sa se raceasca , se scoate si se pune pe farfurie.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAm facut o pasiune pentru Panini Maker de la Breville si de cand l-am primit, i-am si facut loc la bucatarie. Ma bucur sa va...
Clatite cu nuci si miereReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii