Prajitura cu Fructe II

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g faina
  • 250g zahar pudra
  • 150g unt sau margarina
  • 150g smantana
  • coaja si zeama de la o jumatate de lamaie
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 500g fructe (caise, prune, ananas)

Mod de preparare

Se freaca zaharul cu untul sau margarina, se adauga ouale putin batute, se adauga smantana, coaja si zeama de lamaie si bicarbonatul. Se freaca totul bine, se adauga faina, apoi se asterne coca pe fundul unei tavi unse. Peste ea se aseaza fructele.
Se coace la foc potrivit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu miere si multa frisca
1
Romania

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Vinete grecesti
3
Romania

Vinete grecesti

Vinete grecesti
Prajitura Sau Rulada cu Mere
4
Romania

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere
Prajitura Tosca
5
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca