Intr-un bol mixam ouale cu zaharul si zaharul vanilat.
Adaugam frisca lichida si esenta de rom si mixam incontinuare.
Cernem faina si o amestecam cu sarea.
Adaugam treptat faina peste amestecul de mai sus..Amestecam folosind o lingura de lemn.
Dizolvam praful de copt in zeama de lamaie si il adaugam in compozitie.
Impartim compozitia in doua.
In jumatate din compozitie adaugam cacao si amestecam.
Tapetam o forma(30/22) cu hartie de copt si turnam compozitia cu cacao apoi compozitia simpla.
Taiem capsunile felii si le asezam deasupra aluatului.
Dam la cuptor(preincalzit in prealabil),la 180 grade timp de aproximativ 30 min. pana cand prajitura este usor rumenita si bine facuta(facen testul scobitorii)
Lasam prajitura sa se raceasca in tava dupa care o pudram cu zahar pudra si apoi o taiem patratele.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii