Intr-un bol mixam ouale cu zaharul si zaharul vanilat.
Adaugam frisca lichida si esenta de rom si mixam incontinuare.
Cernem faina si o amestecam cu sarea.
Adaugam treptat faina peste amestecul de mai sus..Amestecam folosind o lingura de lemn.
Dizolvam praful de copt in zeama de lamaie si il adaugam in compozitie.
Impartim compozitia in doua.
In jumatate din compozitie adaugam cacao si amestecam.
Tapetam o forma(30/22) cu hartie de copt si turnam compozitia cu cacao apoi compozitia simpla.
Taiem capsunile felii si le asezam deasupra aluatului.
Dam la cuptor(preincalzit in prealabil),la 180 grade timp de aproximativ 30 min. pana cand prajitura este usor rumenita si bine facuta(facen testul scobitorii)
Lasam prajitura sa se raceasca in tava dupa care o pudram cu zahar pudra si apoi o taiem patratele.
TataZmeu după o plimbare prin piață, a aterizat acasă cu o sacoșă de fasole lată, din aia faină galbenă și...
Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock PotO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii