 
		
	Intr-un bol mixam ouale cu zaharul si zaharul vanilat.
 Adaugam frisca lichida si esenta de rom si mixam incontinuare.
 Cernem faina si o amestecam cu sarea.
 Adaugam treptat faina peste amestecul de mai sus..Amestecam folosind o lingura de lemn.
 Dizolvam praful de copt in zeama de lamaie si il adaugam in compozitie.
 Impartim compozitia in doua.
 In jumatate din compozitie adaugam cacao si amestecam.
 Tapetam o forma(30/22) cu hartie de copt si turnam compozitia cu cacao apoi compozitia simpla.
Taiem capsunile felii si le asezam deasupra aluatului.
Dam la cuptor(preincalzit in prealabil),la 180 grade timp de aproximativ 30 min. pana cand prajitura este usor rumenita si bine facuta(facen testul scobitorii)
Lasam prajitura sa se raceasca in tava dupa care o pudram cu zahar pudra si apoi o taiem patratele.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii