Prajitura cu Foi cu Miere

Postat pe: 26-03-2012
(1)

Ingrediente

Foi:
600 gr faina
180gr zahar
4 linguri miere
1 lingura rasa bicarbonat de sodiu
un praf sare
100 gr margarina
lapte caldut cat e necesar sa iasa un aluat bun de intins
Crema:
250 ml lapte
180 gr zahar
1 lingura miere
80 gr gris
200 gr margarina

Mod de preparare

Se pun la fiert mierea, zaharul si margarina, cand s-a racit la temperatura camerei se adauga faina, sarea, bicrbonatul si lapte, se imparte aluatul in 4 se coc foi pe dosul tavii. Crema se amesteca toate ingredientele, mai putin margarina, se fierb, pana se ingroase, cand e calduta se incorporeaza margarina.

Pentru umplutura am mai folosit gem de prune si de mure. Se asambleaza prajitura-o foaie, gem de prune, foaie, crema gris, gem de mure foaie si se pune la presat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prajitura cu Foi cu Miere" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

cla
•  30.08.2013 22:07:24

Arata extraordinar!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura cu Foi cu Miere