Prajitura cu Foi cu Miere

Postat pe: 26-03-2012
(1)

Ingrediente

Foi:
600 gr faina
180gr zahar
4 linguri miere
1 lingura rasa bicarbonat de sodiu
un praf sare
100 gr margarina
lapte caldut cat e necesar sa iasa un aluat bun de intins
Crema:
250 ml lapte
180 gr zahar
1 lingura miere
80 gr gris
200 gr margarina

Mod de preparare

Se pun la fiert mierea, zaharul si margarina, cand s-a racit la temperatura camerei se adauga faina, sarea, bicrbonatul si lapte, se imparte aluatul in 4 se coc foi pe dosul tavii. Crema se amesteca toate ingredientele, mai putin margarina, se fierb, pana se ingroase, cand e calduta se incorporeaza margarina.

Pentru umplutura am mai folosit gem de prune si de mure. Se asambleaza prajitura-o foaie, gem de prune, foaie, crema gris, gem de mure foaie si se pune la presat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prajitura cu Foi cu Miere" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

cla
•  30.08.2013 22:07:24

Arata extraordinar!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura cu Foi cu Miere