Blatul se bate ca la tort; se coace in tava unsa si infainata; cand e rece blatul se taie in doua;
Crema se face la rece nu se fierbe nimic; se amesteca mai intai untul cu zaharul praf, apoi se aduga Nesqiuck-ul, Finetti si esenta de rom;
Siropul se fierbe si se pune cald peste blatul taiat in doua;
Frisca se bate foarte bine.
ARANJARE:
blat
sirop
crema
blat
sirop
frisca
Daca doriti puteti sa puneti si bombonele de ciocolata; ciocolata rasa sau ce doriti voi sa puneti.
Va doresc spor la treaba.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDegetelele de pui sunt crocante si savuroase, preferatele copiilor. De ce sa le cumper, daca le poti face acasa?
Degetele de pui - crocante si savuroasePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii