Mod de preparare:
Se pune la foc mierea de albine, zaharul, uleiul si laptele pana se inchide la culoare. Dupa racire, se adauga oul, bicarbonatul de sodiu stins cu zeama de lamaie sau cu otetul si faina.
Din aceasta compozitie se coc 3 foi pe dosul tavii unsa cu ulei.
Pentru crema:
Se pune nuca si laptele la fiert impreuna cu zaharul se fierb pana se ingroasa putin. Se lasa putin sa se raceasca dar nu de tot, deoarece pana inca este calda crema se adauga pe rand margarina taiata bucatele si se omogenizeaza taiata in crema. Se amesteca pana ce margarina se topeste. Se pune si esenta de rom, iar cu crema asa calduta se umple cele 3 foi rezultate.
De asuora se rade zahar pudra.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCel mai bun prieten al cafelei...de departe ! Iar daca n-aveti un slow cooker Crock-Pot, merge lejer si-ntr-un cuptor.
Banana Bread la slow cooker Crock-PotCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii