Mod de preparare:
Se pune la foc mierea de albine, zaharul, uleiul si laptele pana se inchide la culoare. Dupa racire, se adauga oul, bicarbonatul de sodiu stins cu zeama de lamaie sau cu otetul si faina.
Din aceasta compozitie se coc 3 foi pe dosul tavii unsa cu ulei.
Pentru crema:
Se pune nuca si laptele la fiert impreuna cu zaharul se fierb pana se ingroasa putin. Se lasa putin sa se raceasca dar nu de tot, deoarece pana inca este calda crema se adauga pe rand margarina taiata bucatele si se omogenizeaza taiata in crema. Se amesteca pana ce margarina se topeste. Se pune si esenta de rom, iar cu crema asa calduta se umple cele 3 foi rezultate.
De asuora se rade zahar pudra.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustPentru aceasta delicioasa reteta m-am inspirat de la Rocsi.
Painici umplute cu muschi file si cascavalDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii