Din ingredientele pentru foi se imparte in 3 parti si se coc pe dosul tavii unsa in prealabil cu ulei.
Pentru crema se pun ingredientele la fiert, iar cand crema este rece se amesteca cu 250 gr de unt si 250 gr de zahar.
Crema se imparte in doua: una se face cu vanilie adaugand in ea 2 pliculete de zahar vaniliat sau 2 esente de vanilie, iar cealalata se face cu cacao punand in ea 2 linguri de cacao.
Deasupra se pune glazura din:
150 gr de zahar praf, 3 linguri de cacao, peste care se pune 4 linguri de apa fiarta, se amesteca pana se dizolva apoi se pune o lingura de ulei. Glazura obtinuta se pune peste prajitura.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii