Blat: Se separa galbenusurile de albus si se bat spuma, apoi se adauga zaharul in ploaie si galbenusurile unul cate unul. La sfarsit se pune alternand cate o lingura de ulei si faina. Se pune toata compozitia intr-o tava cu hartie de copt si se da la cuptor incins 25-30 min. Se lasa blatul sa se raceasca apoi se taie in doua.
Crema: Hidratam gelatina cu apa calduta. Capsunile se taie felii, frisca se bate spuma. Gelatina se topeste pe baie de abur dupa care se toarne peste frisca, iaurt, zahar pudra si capsuni. Se da la rece 5 min. Se aseaza crema intre cele doua blaturi.
Decor: Se pun capsunile taiete peste blat apoi se decoreaza cu frisca.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii