O prajitura usoara, specifica anotimpului. Incerc sa profit din plin de capsunile aromate care se gasesc acum pe piata, iar aceasta prajitura este printre preferatele mele in acest sezon.
Smantana se bate cu 4 linguri de zahar (se poate adauga mai mult zahar pt cine vrea mai dulce) pana se face frisca. Crema Mascarpone se amesteca cu o lingura de zahar, pana se omogenizeaza, se adauga coaja de lamaie, apoi frisca si capsunile proaspete.
Blatul se taie in doua (eu am copt blatul intr-o tava dreptunghiulara, se poate coace si in tava de cozonac si se feliaza pe lungime). Se pune jumatate din crema peste blat, se aseaza peste celalata parte a blatului si se acopera cu restul cremei.
Se da la frigider pentru cateva ore inainte de servire.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii