O prajitura usoara, specifica anotimpului. Incerc sa profit din plin de capsunile aromate care se gasesc acum pe piata, iar aceasta prajitura este printre preferatele mele in acest sezon.
Smantana se bate cu 4 linguri de zahar (se poate adauga mai mult zahar pt cine vrea mai dulce) pana se face frisca. Crema Mascarpone se amesteca cu o lingura de zahar, pana se omogenizeaza, se adauga coaja de lamaie, apoi frisca si capsunile proaspete.
Blatul se taie in doua (eu am copt blatul intr-o tava dreptunghiulara, se poate coace si in tava de cozonac si se feliaza pe lungime). Se pune jumatate din crema peste blat, se aseaza peste celalata parte a blatului si se acopera cu restul cremei.
Se da la frigider pentru cateva ore inainte de servire.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii