Spalam caisele, le scoatem samburii si le taiem in sferturi sau jumatati daca sunt mai mici.
Galbenusurile le mixam cu zaharul pana isi dubleaza volumul, apoi incorporam uleiul treptat.
Adaugam iaurtul, amestecam, apoi praful de copt si faina cernuta.
Albusurile le batem spuma cu un praf de sare.
Acestea le incorporam in compozitia de galbenusuri, cu o paleta de silicon, cu miscari de jos in sus.
Ungem o tava cu margarina, o tapetam cu hartie de copt, dimensiunea tavii 24/37 cm.
Turnam usor compozitia, o nivelam, asezam caisele.
Introducem prajitura in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana este coapta. Facem testul cu scobitoarea cam dupa 30-35 de minute.
Cand este gata, o scoatem, o lasam la racorit si o pudram cu zahar.
Sa aveti pofta!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii