 
		
	Spalam caisele, le scoatem samburii si le taiem in sferturi sau jumatati daca sunt mai mici.
 Galbenusurile le mixam cu zaharul pana isi dubleaza volumul, apoi incorporam uleiul treptat.
 Adaugam iaurtul, amestecam, apoi praful de copt si faina cernuta.
 Albusurile le batem spuma cu un praf de sare.
 Acestea le incorporam in compozitia de galbenusuri, cu o paleta de silicon, cu miscari de jos in sus.
 Ungem o tava cu margarina, o tapetam cu hartie de copt, dimensiunea tavii 24/37 cm.
 Turnam usor compozitia, o nivelam, asezam caisele.
 Introducem prajitura in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana este coapta. Facem testul cu scobitoarea cam dupa 30-35 de minute.
 Cand este gata, o scoatem, o lasam la racorit si o pudram cu zahar.
 Sa aveti pofta!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii