Se prepara budincile conform instructiunilor, cu laptele si zaharul.
Pe o tava, se aseaza o foaie de napolitana si se unge cu budinca (portiile pt fiecare foaie se impart in functie de cate foi aveti). Procesul se repeta pentru fiecare foaie, alternand aromele de budinca. La sfarsit, se imbraca in frisca si se orneaza dupa preferinta.
Se lasa la rece, cat de mult posibil, cel mai bine o noapte
* intre foi puteti adauga diverse arome, nuci, alune, ciocolata, fiecare dupa poftele sale
* este o prajitura usoara si racoroasa, si se pastreaza foarte bine in figider.
Pofta Buna! !
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii