Prajitura cu branza si piersici

Postat pe: 17-04-2016
(0)

Ingrediente

Pentru blat:
100 gr unt
1/2 cana zahar
1 ou
1/2 cana lapte
2 linguri si 1/2 cacao
1 cana rasa cu faina
2 lingurite praf de copt
2 lingurite esenta de rom
Crema:
500 gr branza de vaci
125 gr mascarpone
1/2 cana zahar
2 oua
coaja rasa de lamaie
4 jumatati de piersici din compot, fara pielita
zahar pudra

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Aluatul:
Untul (de la temperatura camerei) il mixam spuma cu zaharul si oul.
Adaugam laptele, apoi cacaoa, praful de copt si esenta de rom.
La final incorporam faina, treptat.
Crema:
Branza o mixam cu zaharul si galbenusurile.
Adaugam mascarponele, coaja rasa de lamaie.
Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, le incorporam in branza, usor, cu o paleta.
Jumatatile de piersica le facem felii.
Tapetam cu hartie de copt o tava rotunda cu diamentru de 26 cm.
Punem cam 3/4 din compozitia de aluat in tava, asezam branza lingura cu lingura, apoi punem piersicile.
La final turnam restul de aluat, nivelam usor cu o lingura.
Dam prajitura in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 45-50 de minute, facem testul cu scobitoarea ca sa fim siguri ca este gata.
Cand este gata, o scoatem sa se racoreasca, apoi o pudram cu zahar si servim!
Sa aveti pofta dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Prajitura cu branza si piersici" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura cu branza si piersici