Aluatul:
Untul (de la temperatura camerei) il mixam spuma cu zaharul si oul.
Adaugam laptele, apoi cacaoa, praful de copt si esenta de rom.
La final incorporam faina, treptat.
Crema:
Branza o mixam cu zaharul si galbenusurile.
Adaugam mascarponele, coaja rasa de lamaie.
Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, le incorporam in branza, usor, cu o paleta.
Jumatatile de piersica le facem felii.
Tapetam cu hartie de copt o tava rotunda cu diamentru de 26 cm.
Punem cam 3/4 din compozitia de aluat in tava, asezam branza lingura cu lingura, apoi punem piersicile.
La final turnam restul de aluat, nivelam usor cu o lingura.
Dam prajitura in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 45-50 de minute, facem testul cu scobitoarea ca sa fim siguri ca este gata.
Cand este gata, o scoatem sa se racoreasca, apoi o pudram cu zahar si servim!
Sa aveti pofta dragilor!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAstăzi aniversăm 13 ani de căsnicie și nu puteam lăsa să treacă acest eveniment fără a pregăti un tort. Îmi...
Desert tort cu crema de piersici si zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii