Prajitura cu Branza de Vaca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g zahar+6 linguri
  • 250 g faina
  • 500 g branza
  • 100 ml lapte rece
  • 6 oua
  • 1 pachet de margarina
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • o lingura esenta de rom

Mod de preparare

-250 g de zahar se freaca cu 3 galbenusuri, 1 pachet de margarina, 250 g faina, 1 praf de copt, o lingura cacao si 100 ml lapte rece
-se coace in tava unsa
-branza se amesteca cu 3 galbenusuri si zahar dupa gust
-se pune in tava dupa ce este jumatate coapta compozitia blatului
-cele 6 albusuri se bat cu 6 linguri de zahar si o lingura esenta de rom
-spuma se pune peste branza si se mai pune la cuptor pana sa roseste putin.
Se pudreaza cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate