Prajitura cu Branza de Vaca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g zahar+6 linguri
  • 250 g faina
  • 500 g branza
  • 100 ml lapte rece
  • 6 oua
  • 1 pachet de margarina
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • o lingura esenta de rom

Mod de preparare

-250 g de zahar se freaca cu 3 galbenusuri, 1 pachet de margarina, 250 g faina, 1 praf de copt, o lingura cacao si 100 ml lapte rece
-se coace in tava unsa
-branza se amesteca cu 3 galbenusuri si zahar dupa gust
-se pune in tava dupa ce este jumatate coapta compozitia blatului
-cele 6 albusuri se bat cu 6 linguri de zahar si o lingura esenta de rom
-spuma se pune peste branza si se mai pune la cuptor pana sa roseste putin.
Se pudreaza cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc