Amestecam pesmetul, untul, zaharul si zaharul vanilat cu mixerul. Rezulta o compozitie sfaramicioasa ,pe care o intindem cu dosul unei linguri intr-o tava tapetata cu o folie de celofan(sa treaca putin de marginea tavi) si dam la rece, pana pregatim crema.
Amestecam intr-un vas iaurtul ,frisca batuta ,zaharul si branza.
Dizolvam gelatina in 6 linguri de apa si o lasam 15min,apoi o punem pe foc pana nu mai are granule(atentie nu trebuie sa fiarba), o amestecam cu 2 linguri din compozitia de iaurt ,apoi o turnam in crema pe toata ,amestecand usor.Acum se adauga si fructele (in cazul meu, banana),taiate bucatele.
Scoatem tava cu blatul de la rece si punem aceasta crema ,intinzand-o umiform. Dam din nou la frigider pentru 2-3 ore.Apoi scoatem prajitura din tava (cu ajutorul foliei) si o portionam dupa preferinte.
Se orneaza cu frisca .
Este o prajitura foarte buna care se face repede(30min, fara timpul de asteptare) dar merita , va asigur !!!
Incercati-o si nu veti regreta !
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii