Prajitura cu Biscuiti si Banane

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 75gr unt
  • 175gr biscuiti
  • 25gr ciocolata
  • 2 banane
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • 250gr budinca de caramel
  • 300ml frisca
  • 1 lingurita de ness

Mod de preparare

Untul se topeste la foc potrivit si se adauga biscuitii macinati si ciocolata rupta bucatele. Se amesteca bine pe foc si se lasa pana se topeste si ciocolata. Se toarna compozitia intr-o tava si se da la rece 30 minute. Bananele decojite se taie feliute. Se pun peste stratul de biscuiti, stropesti cu sucul de lamaie si torni budinca de caramel peste. Bati frisca si incorporezi ness-ul dizolvat in apa calduta. Pui frisca peste care torni restul de budinca si dai la frigider.
Poti sa presari un pic de ness deasupra sau sa razi ciocolata.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu foi si gem de prune
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Dulciuri

Savarine cu frisca

Se separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....

Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...

Prajitura Tosca
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
4
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
Savarine cu frisca
5
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca