Se amesteca faina cu zaharul si cacaua, apoi se adauga laptele zaharul vaniliat si untul si se amesteca la foc mediu pana cand se optine o crema de cacao (budinca).
Pe o tava se aseaza primul strat de biscuiti. Dupa ce ati preparat crema, ungeti primul strat cu crema. Apoi mai adaugati un strat de biscuiti si iarasi un strat de cacao si tot asa pana cand se termina crema. Ultimul strat trebuie sa fie de crema. Daca vreti puteti pune ornamente.
Apoi se lasa sa se inmoaie cam 1 ora.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosAceastă rețetă de piept de pui cu sos gorgonzola îmbină perfect savoarea delicată a cărnii de pui cu bogăția și...
Piept de pui cu sos gorgonzolaChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii