Se amesteca componentele lichide si apoi se adauga pe rand cele solide amestecand lejer, se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se coace la foc moderat, cand e rece se taie in doua, sau se poate imparti compozitia in doua si se coc doua blaturi
Crema un plic de crema de vanilie pentru dulciuri, eu am gasit fara oua, si am preparat asa cum scria pe plic, (cu lapte de soia), dar am mai adaugat o lingura de faina si 2 linguri de cacao, rece se pune intre cele doua foi
Glazura - puneti toate ingredientele intr-o olita si la fiert cu ele, in reteta scria pana ajunge la 115 grade, dar cum eu nu am termometru am lasat sa fiarba 2-3 clocote, apoi se lasa sa se raceasca pana la temperatura de 60 grade, eu am aproximat, circa 10-15 minute am lasat si apoi am mixat cu mixerul cam 5 minute (din alb transparent se transforma in alb mat) si am adaugat si cacao, calda se pune peste prajitura, se intareste repede, aveti grija, am decorat apoi cu ciocolata amaruie.
Am vrut sa ma joc putin cu sandvismakerul. A iesit ceva abur, dar n-am patit nimic pana la urma :D
Sandvisuri cu cremwusti de pui facute la sandvismakerInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii