Prajitura cu Aroma de Cocos si Cacao (de Post)

Postat pe: 26-11-2012
(0)

Ingrediente

4 cani faina
2 cani zahar
1 cana ulei
125gr fulgi de cocos
1 praf copt (16 gr)
zeama de la 2 portocale
un praf sare
1 pahar apa un plic de crema vanilie si lapte de soia
Glazura
330gr zahar tos
50gr glucoza cine are
eu nu am avut si am pus miere de albine
70gr apa
1 lingura cacao

Mod de preparare

Se amesteca componentele lichide si apoi se adauga pe rand cele solide amestecand lejer, se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se coace la foc moderat, cand e rece se taie in doua, sau se poate imparti compozitia in doua si se coc doua blaturi

Crema un plic de crema de vanilie pentru dulciuri, eu am gasit fara oua, si am preparat asa cum scria pe plic, (cu lapte de soia), dar am mai adaugat o lingura de faina si 2 linguri de cacao, rece se pune intre cele doua foi

Glazura - puneti toate ingredientele intr-o olita si la fiert cu ele, in reteta scria pana ajunge la 115 grade, dar cum eu nu am termometru am lasat sa fiarba 2-3 clocote, apoi se lasa sa se raceasca pana la temperatura de 60 grade, eu am aproximat, circa 10-15 minute am lasat si apoi am mixat cu mixerul cam 5 minute (din alb transparent se transforma in alb mat) si am adaugat si cacao, calda se pune peste prajitura, se intareste repede, aveti grija, am decorat apoi cu ciocolata amaruie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prajitura cu Aroma de Cocos si Cacao (de Post)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura cu Aroma de Cocos si Cacao (de Post)