Se amesteca componentele lichide si apoi se adauga pe rand cele solide amestecand lejer, se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se coace la foc moderat, cand e rece se taie in doua, sau se poate imparti compozitia in doua si se coc doua blaturi
Crema un plic de crema de vanilie pentru dulciuri, eu am gasit fara oua, si am preparat asa cum scria pe plic, (cu lapte de soia), dar am mai adaugat o lingura de faina si 2 linguri de cacao, rece se pune intre cele doua foi
Glazura - puneti toate ingredientele intr-o olita si la fiert cu ele, in reteta scria pana ajunge la 115 grade, dar cum eu nu am termometru am lasat sa fiarba 2-3 clocote, apoi se lasa sa se raceasca pana la temperatura de 60 grade, eu am aproximat, circa 10-15 minute am lasat si apoi am mixat cu mixerul cam 5 minute (din alb transparent se transforma in alb mat) si am adaugat si cacao, calda se pune peste prajitura, se intareste repede, aveti grija, am decorat apoi cu ciocolata amaruie.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii