Se amesteca componentele lichide si apoi se adauga pe rand cele solide amestecand lejer, se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se coace la foc moderat, cand e rece se taie in doua, sau se poate imparti compozitia in doua si se coc doua blaturi
Crema un plic de crema de vanilie pentru dulciuri, eu am gasit fara oua, si am preparat asa cum scria pe plic, (cu lapte de soia), dar am mai adaugat o lingura de faina si 2 linguri de cacao, rece se pune intre cele doua foi
Glazura - puneti toate ingredientele intr-o olita si la fiert cu ele, in reteta scria pana ajunge la 115 grade, dar cum eu nu am termometru am lasat sa fiarba 2-3 clocote, apoi se lasa sa se raceasca pana la temperatura de 60 grade, eu am aproximat, circa 10-15 minute am lasat si apoi am mixat cu mixerul cam 5 minute (din alb transparent se transforma in alb mat) si am adaugat si cacao, calda se pune peste prajitura, se intareste repede, aveti grija, am decorat apoi cu ciocolata amaruie.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii