Prajitura cu ananas

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • BLAT:
  • 6 albusuri
  • 240 g zahar
  • 120 g nuca de cocos
  • 1 vanilie
  • 2 linguri faina
  • CREMA:
  • 1 conpot de ananas
  • 6 ling zahar
  • 6 galbenusuri
  • 1 budinca de frisca
  • 1 cutie margarina RAMA

Mod de preparare

BLAT:
Din ingredientele pentru blat mentionate mai sus se face un blat care se coace la foc mic.

CREMA:
Zaharul se freaca cu galbenusurile apoi se pune budinca si siropul de pe compot. Se da la foc mic si se amesteca bine pana se ingroasa.

Dupa ce sa racit, se amesteca cu margarina si se adauga ananasul taiat marunt.

Peste blatul racit se pune crema apoi se rade 100 g. ciocolata alba menaj.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate