BLAT:
Din ingredientele pentru blat mentionate mai sus se face un blat care se coace la foc mic.
CREMA:
Zaharul se freaca cu galbenusurile apoi se pune budinca si siropul de pe compot. Se da la foc mic si se amesteca bine pana se ingroasa.
Dupa ce sa racit, se amesteca cu margarina si se adauga ananasul taiat marunt.
Peste blatul racit se pune crema apoi se rade 100 g. ciocolata alba menaj.
Imi plac hribii sa-i culeg, imi plac hribii sa-i gatesc si imi plac hribii sa-i mananc. Reteta de fata este de post
Tocana de hribiAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii