Se amesteca zaharul cu untul, dupa care se adauga oul amestecand bine.
Dupa care faina cernuta impreuna cu praful de copt si bicarbonatul amestecand sa rezulte un aluat sfaramicios. Se adauga si vanila si un pic de sare.
La urma alunele taiate, ciocolata (gocce) amestecand trebuie sa ramana un aluat nisipos.
Se pune intr-o forma de 24 cm unsa bine eu am preferat hartia de copt, jumatate din aluat se preseaza cu mana si se pun cateva linguri de nutella si restul aluatului presand usor cu mana.
Se coace la 180° pentru 25 min.
Este delicioasa gustul divin pentru cine adora biscuitii americani cu ciocolata.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii