Prajitura casei

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 oua
  • -8 linguri zahar
  • -8 linguri faina
  • -1 ceasca ulei
  • -1/2 praf de copt
  • -mirosuri
  • -2 mere
  • -sare
  • Glazura
  • -10 lingurite zahar
  • -2 linguri apa
  • -2 linguri margarina

Mod de preparare

-albusul cu zaharul se bate spuma
-galbenusul cu uleiul si mrosurile se bat
-faina se amesteca cu praful de copt si putina sare
-se incorporeaza toate si se pun in tava unsa si tapetata cu faina
-deasupra se pun merele taiate cubulete

-cand este gata se pune glazura

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate